За Barefoot Heaven

Аз съм Саша и открих босите обувки, когато дъщеря ми Боряна тъкмо беше проходила. Купих ѝ страшно сладурски чифт боси обувки за прохождане, с който тя стъпваше толкова уверено, колкото ако беше боса. Не след дълго реших и аз да мина към босоходците. Отидох да си купя първия чифт боси обувки, докато бях обута с най-неудобните кубинки на света. Когато пробвах дотолкова не си усещах краката от ходенето с кубинките, че дори не разбрах че новите са ми леко малки! Разликата с кубинките беше толкова огромна, че не исках да ги свалям никога повече (освен когато ги смених с по-голям номер, разбира се). 

 

С течение на времето се запознах с различните марки боси обувки, но една от тях открадна сърцето ми! Това са австралийските Paperkrane, които са толкова цветни и красиви, колкото са и трудни за откриване. Известно време разчитах на късмета си да намеря нужния номер по европейските сайтове, веднъж дори поръчах от Австралия и ги чаках търпеливо 3 месеца! Така че решението да стана вносител дойде от само себе си.

 

В това начинание сме аз, която се занимавам с онлайн магазина и с комуникацията с клиентите, моята половинка Николай, който отговаря за маркетинга и дъщеря ни, която ще бъде нашия модел. :)

 

Ще се радваме и вие да харесате Paperkrane и босото ходене, колкото и ние!