Доставка, връщане и замяна

Доставката е безплатна до офис на Спиди или до адрес при поръчки на стойност над 200 лв. За поръчки с по-ниска стойност, цената се определя спрямо тарифата на Спиди.

 

Поръчките се изпращат на същия или на следващия ден, освен ако не е отбелязана доставка 7-14 дни, при което обувките се поръчват по заявка от производителя.

 

Можете да върнете закупената стока в рамките на 14 календарни дни и ще ви бъде възстановена пълната заплатена сума. Транспортните разходи по връщането са за сметка на клиента. Моля, не изпращайте пратката с наложен платеж, защото няма да бъде приета. Върнатите стоки трябва да са в изряден търговски вид, включително и торбичката или кутията, в която сте ги получили. Обувките не трябва да имат следи от носене и прегъване по кожата. В пратката трябва да сложите и бележката от куриера за пощенски паричен превод, която е вашето доказателство за покупка. Сумата се възстановява в рамките на 14 работни дни по банков път.

 

Ако желаете да върнете стока, моля, попълнете формуляра за връщане. Занесете пратката в удобен за вас офис на Спиди и я изпратете до:

офис на Спиди Пазара гр. Айтос
за Саша Вълчева, 0878352382.

 

Разбира се, можете да направите и замяна за друг размер или модел. Ако сте взели обувките вкъщи и след проба разберете, че не сте уцелили размера, направете нова поръчка с правилния размер от barefootheaven.bg, като отбележите плащане с наложен платеж. Веднага след като получим върнатия чифт, ще ви изпратим новия. В този случай също е нужно да попълните формуляра. Транспортните разходи по връщането са за ваша сметка, а новият чифт се изпраща за наша сметка.