Боси Обувки Antal Amada Black - 39 и 42 номер

262,65 лв. 309,00 лв.
Промо
- +
добави в количката
Моля, изберете:
 
Боси обувки Antal Amada Black - съвършенство във всеки детайл! Barefoot обувките Amada са стилен и елегантен продукт, предназначен за целодневно ходене по градски настилки.
 

Подходящи са за нормални до по-широки ходила с нормален до по-висок гребен. Изработени са от внимателно подбрани сертифицирани материали с проверен европейски произход, за да осигурят желания комфорт. Горният материал е европейска сертифицирана кожа с отличителна текстура. Вградената 2 мм функционална стелка от пяна допринася за максимален комфорт, като смекчава ударите, диша и отвежда потта, точно като хастарът, изработен от микрофибър от тъкани SMART. Отличава се с анатомично оформена кутия за пръстите на краката и стандартен дизайн "zero-drop".

 

Хастарът неслучайно е от функционален микрофибърен плат, тъй като е по-практичен от кожата - при изпотяване при носене, микрофибърът отвежда потта и не мирише.

 

За повишаване на водоустойчивостта и устойчивостта на мръсотия препоръчваме използването на спрей за импрегниране Други продукти за поддръжка на обувките ви може да закупите тук.

 

- Горен материал: Телешка кожа с LWG сертификат от европейски производител

- Хастар: Микрофибър SMART fabrics (функционален - абразивоустойчив, въздухо- и паропропусклив)

- Стелка: Микрофибърна с функционална 2 мм пяна за по-голям комфорт при разходка из града.

- Връзки: 100% от рециклирани материали

- Конци: 100% от рециклирани материали

- Подметка: дебелина 4мм, шита отвсякъде

 

Вътрешни размери на босите обувки Antal Amada Black:

 

39 - 25,7 см х 9,6 см
42 - 27,8 см х 10,1 см

 

Упътване как да измерите правилно крака си, за да изберете точния номер боси обувки:

боси обувки

Измерете и двата си крака като стъпите на земята. Може да очертаете стъпалото си върху лист хартия или само да отбележите дължината и ширината. Добавете 8-12 мм към дължината на стъпалото си, за да разберете размера си. Готово - това е точния ви размер боси обувки!

 

Разгледайте и останалите ни боси обувки за възрастни.

Размери на тези боси обувки
Размер
39, 42
Купи на изплащане