Боси Обувки PaperKrane G&M Animal Love

104,00 лв. 160,00 лв.
Промо
  • Марка: PaperKrane
- +
добави в количката
Моля, изберете:
За този специален чифт боси обувки Paperkrane са сътрудничили със световноизвестното дуо от австралийски художници Джили и Марк, които са създали австралийски тематичен принт за тях. Печатът е базиран на тяхното произведение на изкуството „Луис и няколко от любимите ни неща“.
 
Луис е малката коала, която беше спасена от горските пожари в Австралия през 2019 г. За съжаление, Луис и много други коали загубиха живота си през онова лято и сега коалите са в списъка на застрашените видове. Този чифт е част от инициативата SOLES with SOUL на Paperkrane. Paperkrane работи в подкрепа на болницата за диви животни Currumbin, която помага за спасяването и рехабилитацията на десетки хиляди коали и други местни австралийски животни всяка година и оперира единствено с дарения.

 

Описание на боси обувки:

  • горна част от плат и естествена кожа
  • вътрешна част от естествена кожа
  • прикрепена стелка от микровелур и дунапрен (3-4 мм дебелина)
  • три велкро лепенки за плътно и удобно прилягане
  • подметки от гъвкав естествен каучук (4мм височина)

 

На кого пасват тези боси обувки и как се усещат:

 

Обувките с велкро с щампован плат в размери за възрастни се усещат малко по-стегнати поради използваните материали. Така че, ако сте на ръба за обичайния си размер, от Paperkrane съветват да си вземете един номер по-големи.

 

Размери:

36 - 23.4 см / 8.6 см
37 - 24.0 см / 8.75 см
38 - 24.7 см / 8.9 см
39 - 25.3 см / 9.05 см
40 - 26.0 см / 9.2 см
41 - 26.7 см / 9.35 см
42 - 27.4 см / 9.5 см

 

Упътване как да измерите правилно крака си, за да изберете точния номер боси обувки:

боси обувки

Измерете и двата си крака като стъпите на земята. Може да очертаете стъпалото си върху лист хартия или само да отбележите дължината и ширината. Добавете 8-12 мм към дължината на стъпалото си, за да разберете размера си. Готово - това е точния ви размер боси обувки!


Разгледайте и останалите ни боси обувки за възрастни.

Размери на тези боси обувки
Размер
37, 36
Боси обувки и защо са полезни за нашето здраве и нормално развитие

Босите обувки, известни още като barefoot обувки, са обувки, които имитират боси крака. Те са обикновено леки, гъвкави и имат минималистичен дизайн. Главната им цел е да предоставят усещането за боси крака, като същевременно предоставят малко защита и поддръжка на стъпалата. Босите обувки са проектирани да подпомагат естественото движение на краката, да подобряват баланса и стабилността и да намаляват риска от наранявания и болести на краката и глезените. Те се използват както за спортни дейности, така и за ежедневно облекло, като се наслаждават на популярност заради своите здравословни ползи и комфорт.

 

Още предимства на barefoot обувки за нашето здраве и нормално развитие тук: Статии за боси обувки!